Zonnige zondag eind november

Gisteren was het mooi weer (okee, het is gewoon mooi weer nu) en ik heb daarom een rondje gedraaid rond de bouwplaats.

261106_1

Een tweetal toekomstige medebewoners stonden ook naar de torens te turen, en van hen is de volgende informatie: er is een meetdag voor Cipres, die op zeer korte termijn per brief werd medegedeeld. Ook schijnt er (ik weet niet of dit voor iedereen geldt, of alleen voor huurders) deze week een brief te komen met de specificaties voor vloeren en zonwering.

261106_3

Al eerder dit jaar werd door de bouwvakkers zelf al gezegd dat oplevering in december absoluut niet haalbaar was vanwege de gemeente, zij dachten eerder aan februari. Nou ja, gelukkig is dit (zonder tegenbericht zullen we toch aannemen) half januari geworden.

261106_2

Verder met de ronde, want van stilstaan word je toch koud, met die wind en uit de zon. Buxus, die is bezig met een inhaalslag, de zijkanten zitten aardig in de baksteen, en bijna alle ramen hebben glas. De voorzijdes moeten nog wel bekleed worden.

Als laatste viel me op dat in de Cipres nu de zogenoemde privacyschermen die de balkons van elkaar scheiden, geplaatst zijn. Ze zijn volgens mij van matglas, en boven open. Dat wordt niet te hard praten op de balkons, als je niet wilt dat de buren meegenieten… en vergeet de radio maar!

261106_4

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s