Bewonersblad en Nieuwsbrief wijkvernieuwing

Okee, maar weer eens een logje tussendoor, hoewel er treurig weinig te melden valt. Een gesprek is het niet geworden, want de ‘stukken’ waren er nog niet en allerlei andere zaken waren ook nog niet geregeld. ‘don’t call us, we’ll call you!’

Weer eens een snippertje berichtgeving in de “media”… maar geen echt nieuws.
In het bewonersblad van de woningbouw, dat eens in de zoveel maanden verschijnt, staat een artikel onder de kop ‘Verkoop plandeel Sandtlaan in volle gang’. Positief verhaal, niets over vertraging, en vol lof over de goede begeleiding door de makelaar…. en de goede informatie en persoonlijke aandacht… Tja.

Naar verwachting start de bouw in begin 2005. Okee, weer een verwachting, en wie weet deze keer wat betrouwbaarder. Dus misschien eind 2006 klaar?

De nieuwsbrief is iets opener, en spreekt over een bezwarenprocedure bij de gemeente die tot eind oktober loopt. Afhankelijk van de aard van de bezwaren levert dit een vertraging van de nieuwbouw op.

Ik ben van plan om voor de zekerheid bij de woningbouw te informeren of ik nog steeds in aanmerking kom voor een huurappartement als het toch niet door zou gaan met het kopen (om maar wat slagen om de arm in te bouwen van mijn kant).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s